Hirdetés

A Doctor Strange az őrület multiverzumában bakijai láttán sajnáljuk, hogy nem lehettünk ott a forgatáson

|

Hamarosan érkezik a Doctor Strange 2 a Disney streaming platformjára, de a Blu-ray megjelenése sincs már messze.

Hirdetés

A Doctor Strange az őrület multiverzumában a héten végre megérkezik a már itthonról is elérhető Disney+-ra. Napokon belül a kényelmes kanapéinkról nézhetjük Wanda és Strange új kalandjait, de aki meg akarja várni az abszolút legjobb verziót, az jobban teszi, ha kitart a Blu-ray megjelenésig.

A lemezes változatok egyébként is meg vannak tömve mindenféle extrákkal, melyekből egy darabkát most ki is engedett a Disney.

Hirdetés

A lenti videóban láthatjátok a stáb legviccesebb pillanatait, ahogy próbálták megvalósítani az őrület multiverzumának legfélelmetesebb jeleneteit.

Nem tudunk nem mosolyogni, amikor Elizabeth Olsen iszonyú cukin próbálja meg hozni a nagyon gonosz boszorkát, de Benedict Cumberbatchet sem kell félteni, ha munkahelyi viccelődésről van szó.

Bakikból, kivágott jelenetekből, és kulisszák mögötti felvételekből nem lesz hiány, amikor július 26-án befut majd a Blu-ray és 4K Ultra HD verzió.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)