Hirdetés

A Dokik imádni való színésze játssza Utónium professzort az élőszereplős Pindúr pandúrok sorozatban

|

Az élőszereplős Pindúr pandúrok alkotói a kotyvalékba kevertek még egy alkotóelemet.

Hirdetés

A The CW kedden bejelentette, hogy Donald Faisont válogatták be Utónium professzor szerepére a készülő, egyelőre még csak pilotmegrendelést kapott, élőszereplős Pindúr pandúrok sorozatba. Emellett az is kiderült, hogy eredeti címén a projekt Powerpuff Girls helyett immáron csak Powerpuffként fut.

A hivatalos leírás szerint Drake Utonium különc, kedélyes és kissé önimádó figura, egyben ugyebár vérbeli tudószseni, aki mérhetetlenül büszke a három kislányra, akiket laborjában teremtett meg (mint ahogy azt természetesen az alapul szolgáló animációs sorozatból is tudjuk). Most viszont, hogy beköszöntött nála a kapuzárási pánik, mindent megtesz, hogy immár felnőtt lányaival való viszonyát helyrehozza.

Hirdetés

Faisont a legtöbben egészen biztosan a Dokik című, 2001 és 2010 között futott sitcomból ismerik mint Christopher Turkot, J.D. (Zach Braff) sebészhaverját. Faison még a széria utolsó utáni, hivatalos búcsút követő kilencedik évadában is főszerepet játszott, amikor az eredeti szereplők legjava már csak néhány epizód erejéig vendégeskedtek a sorozatban. Nem mellesleg szerintünk a Dokik is ott van azon 10 jó hangulatú sorozat között, amit mindenképp érdemes ledarálni a karanténban.

Donald Faison mint Turk a Dokik (Scrubs) című sorozatból

Hogy magukat a Pindúr pandúrokat kik játsszák a pilotban, azt néhány hete jelentette be a csatorna. Hivatalosan még csak ez az egy epizód kapott zöld utat, de ekkora felhajtás és ennyi médiamegjelenés után nehéz elhinni, hogy ne rendeljék meg a teljes évadot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)