Hirdetés

A Dokikból ismert Zach Braff is cameózott az Obi-Wan Kenobi sorozatban, de ez biztosan nem tűnt fel sokaknak

|

A harmadik részben még az egykori J.D. is kapott egy mellékszerepet.

Hirdetés

Az Obi-Wan Kenobi széria nem szűkölködik érdekes cameókban, hiszen a sorozatban szerepelt már Flea, a Red Hot Chili Peppers basszusgitárosa, valamint Ewan McGregor lánya is. A harmadik részben kaptunk egy újabb cameót, ezt azonban már nem volt annyira egyszerű kiszúrni, ugyanis a Dokik című sorozatból ismert Zach Braff csak a hangját kölcsönözte egy karakternek.

Most némi spoiler következik, szóval csak akkor folytassátok az olvasást, ha láttátok már a harmadik részt, vagy nem zavar benneteket mindez.

Hirdetés

Braff egészen pontosan a Freck nevű vakondszerű lényt szinkronizálta. Ő volt ugyebár az a sofőr, aki felvette kocsijára Kenobit és Leiát. Freck azon túl, hogy egy érdekes külsejű idegen lény, azért is említésre méltó karakter, mert rajta keresztül megismerhettünk egy olyan, egyébként egyáltalán nem gonosz civilt, aki egészen egyszerűen csak a rendet és a biztonságot látja a Galaktikus Birodalom uralmában, épp ezért szimpatizál is velük. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)