Hirdetés

A Doktor Strange 2 lehet a Marvel eddigi legfélelmetesebb filmje

|

Elizabeth Olsen szűkszavúan nyilatkozott a folytatásról, de így is mondott érdekeset.

Hirdetés

A Doktor Strange az Őrület Multiverzumában címen futó folytatásban visszatér Benedict Cumberbatch, hogy újfent a legfőbb mágus bőrébe bújva megvédje a világot a fenyegetésektől, ebben az őrült kalandban pedig vele tart többek között Elizabeth Olsen Skarlát Boszorkánya és a latin-amerikai szuperhős, America Chavez is.

A filmről egyelőre nem sok konkrétum ismert, viszont az biztos, hogy Sam Raimi ül a rendezői székben, aki Scott Derricksont váltotta. Hogy mi a közös bennük? Mindketten letették már a névjegyüket a horror műfajában. 

Hirdetés

Már a legelső Doktor Strange is tartalmazott hátborzongató jeleneteket (elég csak arra gondolni, mikor főhősünk zuhant a dimenziók között vagy mikor Dormammuval alkudozott), és Olsen legutóbbi nyilatkozata alapján ez a második rész esetében sem fog változni, sőt!

Miután a színésznőt Emmy-díjra jelölték a WandaVisionben nyújtott alakításáért, Zoomon keresztül adott interjút, ahol egyrészt dicsérte Raimit és kijelentette, hogy nagyon sokat tanult tőle, másrészt elmondta - ami számunkra sokkal érdekesebb -, hogy szerinte a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában egy ijesztő film lesz, mintha csak a régi Sam Raimi csinálta volna, a Marvel eddigi legfélelmetesebb filmjét próbálják elkészíteni. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ennek ellenére azonban nem horrorfilm lesz, és a korhatárnál sem érdemes durvulásra számítani, viszont a PG-13 besoroláson belül is lehet félelmeteset alkotni, feszegetni a határokat. 2022. március 24-től a hazai mozikban is ki fog derülni, hogy Sam Raimi miképpen képzeli ezt el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)