Hirdetés

A Draco Malfoyt alakító színész nyilatkozott arról, hogy játszana-e még Harry Potter filmben

|

A Harry Potter könyvek szeretve gyűlölt rosszfiúja legalább annyira élvezte a gonoszkodást, mint Tom Felton a színészkedést.

Hirdetés

Tom Felton az egyik aktívabb Harry Potter sztár az eredeti stáb tagjai közül. Rendszeresen ad interjúkat, nem hanyagolja el az Instagram-fiókját, és bármikor szívesen elbeszélget a rajongóival. Emberünk tényleg szerette a szériát és a szerepét, így nem csoda, hogy amikor megkérdezik erről, akkor hatalmas lelkesedéssel válaszol igennel mindenféle felkérésre.

Hirdetés

Ezúttal a People magazin újságírója kérdezgette az egykori gyerekszínészt, amikor az részt vett egy New Yorkban található Harry Potter üzlet megnyitóján. Felton nagyon jól érezte magát a rendezvényen, és arcán széles vigyorral válaszolt a kérdésekre.

"Ha arra vagy kíváncsi, hogy megint szőkére festetném-e a hajam, és bevállalnám-e Draco szerepét, akkor abszolút. Akár őt, akár Luciust, Draco apját is eljátszom, ha azt kell. Minden lehetőséget szívesen fogadok, amennyiben egy Malfoyt alakíthatok."

Felton láthatóan csettintésre nyúlna a hajfestékért, ha csak ezen múlna. Sajnos valószínűleg nem sok esélye lesz ismét valamelyik Malfoy bőrébe bújni a közeljövőben, mivel a Legendás állatok sorozatban Lucius biztosan nem fog felbukkanni (a karakter 1953-ban született, ez a széria pedig '26 és '45 között játszódik, bár ez Minerva esetében sem hátráltatta az írókat), Harry története pedig véget ért.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)