Hirdetés

A Dragon Ball Super: Super Hero film új trailerében egy régi főgonosz tér vissza

|

Piccolo és Gohan új ellensége ismerős lesz az animerajongók számára.

Hirdetés

A Dragon Ball Super: Super Hero lesz a franchise következő nagy mozis megjelenése, és bár zajlik a vita a 2D-s rajzokról 3D-s animációra történő váltás miatt, a rajongók (változó mértékű) izgalommal várják az augusztusi premiert.

A közeli megjelenés okán már a stúdió sem akar túl sokat mutatni, így kijött egy utolsó, nagyobb előzetes, amiben már a főgonosz, Cell MAX is felbukkan.

Hirdetés

A Super Hero története a Galactic Patrol Prisoner Saga után játszódik, amit a Super animében nem dolgoztak fel. Aki nem olvassa a mangát, annak igazából csak annyit kell tudnia, hogy a Broly történései után járunk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A főszerepben Gohan és Piccolo lesznek, akik új formákat villantanak a lenti trailerben. Az egyperces videóban gyorsan ugrálnak a képek, így érdemes lesz minden pillanatra odafigyelni a részletek kihámozásához.

A Dragon Ball Super: Super Hero augusztus 19-től lesz látható világszerte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)