Hirdetés

A Dragon Ball Z karanténdalt minden rajongónak hallania kell

|

Maga az eredeti előadó, Hironobu Kageyama vette elő a legendás Dragon Ball Z nótát, és segítsége is akadt a karanténkoncertben. Cha-La Head-Cha-La!

Hirdetés

Bár a magyar verzió is nagyon aranyos, maradjunk azért annyiban, hogy az eredeti változat a legütősebb a Dragon Ball Z sorozat főcímdalából. A nótát Hironobu Kageyamának köszönhettük, aki most a világ összes többi előadójához hasonlóan otthonában ragadt. Ez azonban nem gátolta meg abban, hogy egy remek kis karanténkoncertet adjon.

Hirdetés

Sőt, társa is akadt az örömzenélésben: a brazil Ricardo Cruz csatalakozott hozzá, aki épp azért vált híressé a világszőttesen, mert különféle animék betétdalait dolgozta fel vérprofi módon. Kettejük duettje több mint zseniális, ezt tényleg minden Dragon Ball Z-rajongónak hallania kell. 

Nektek az eredeti vagy a magyar verzió kedvesebb inkább a szíveteknek ebből a nótából? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)