Hirdetés

A Dűne írója már nem lelkes a folytatás kapcsán

|

Eric Roth ugyan megírta a vázlatot az esetleges Dűne folytatáshoz, de szíve szerint más projektekkel foglalkozna.

Hirdetés

Az elmúlt évtizedben többször láttunk példát arra, hogy stúdiók egész franchise-okat építettek fel egy-egy olyan filmre, ami még meg sem jelent. Ezek a próbálkozások kivétel nélkül dugába dőltek, így a Warner most picit óvatosabb a Dűne kapcsán. Szeretnének ugyan folytatást a hamarosan érkező filmnek, de még nem adták meg a zöld lámpát, mivel ki akarják várni az első rész fogadtatását. Ez alapvetően egy bölcs döntés, de idő közben láthatóan elveszítik az írójukat.

A Dűne írói munkáiért Eric Roth felel, akinek a jelenlegi helyzetben nem tisztje a folytatás megírása, de egy vázlatot összedobott az esetleges második részhez.

Hirdetés

Ettől függetlenül nem kifejezetten lelkes a projekt kapcsán, és ezt gond nélkül bevallotta a publikumnak.

"Összeraktam a vázlatot, hogy megmutassam a vezetőségnek, hogy mit lehetne kihozni a sztori második feléből, de őszintén, szerintem ennyi volt bennem. Más dolgokkal is akarok foglalkozni. Az a helyzet, hogy 76 éves vagyok és az ilyen projektek sokáig tartanak."

Roth ugyanakkor reméli, hogy az első film sikeres lesz, és a nézők látni akarják majd a folytatást. Sok szerencsét kívánt Denis Villeneuve-nek, és hozzátette, hogy biztos a rendező tehetségében és képességeiben.

A Dűne a jelenlegi tervek szerint 2021. október 1-én kerülhet mozikba és az HBO Maxre. A döntésről és lehetséges következményeiről itt írtunk részletesebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)