Hirdetés

A Dűne második részében már nem Paul Atreides lesz a főhős

|

Timothée Chalamet karaktere helyett másra helyezné a fókuszt Denis Villeneuve a Dűne folytatásában.

Hirdetés

Denis Villeneuve rendező elárulta, hogy a Dűne második részében már nem Paul Atreides, hanem Zendaya karaktere, Chani lesz az igazi főszereplő. Mindezt az Il Venerdì di Repubblica nevezetű olasz magazinnak mesélte el.

Akik eddig is figyelték a Dűnéhez kapcsolódó híreket, azoknak nem tutik, hogy egyelőre Villeneuve csak Frank Herbert 1965-ös könyvének első felét filmesítette meg, ez fog idén mozikba kerülni. A történet további része viszont egy második részt kíván, úgyhogy nagyon reméljük, sikeres lesz az első felvonás, és a Warner vevő lesz a folytatásra is. A jelenlegi gyatra mozis bevételek mellett ez sajnos egyáltalán nem garantált.

Hirdetés

Mindenesetre, ha tényleg elkészül a Dűne 2 (és mi nagyon reméljük, hogy el fog), akkor az immár Chanit helyezi a fókuszba. Villeneuve egészen pontosan így fogalmazott:

"Megtiszteltetésnek érzem, hogy bemutathatok két tehetséget [Timothée Chalamet és Zendaya], akik annyira kirobbanóak, és alig várom a Dűne második részének folytatását, ahol újra együtt lehetnek, tudva, hogy a következő fejezetben Zendaya lesz a történet főhőse."

Nincs más hátra, drukkolni kell a Dűne októberi bemutatójának, ha pedig jók lesznek a számok, akkor a Warner biztosan nem áll Villeneuve terveinek útjába. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)