Hirdetés

A Dűne trailer elvileg még augusztusban megérkezik

|

A film egyik főszereplője megerősítette, hogy nagyjából mikor debütálhat a kedvcsináló.

Hirdetés

Nem egy videojátékos és filmes feldolgozást kapott már Frank Herbert nagysikerű sci-fi regénye, a Dűne, ám ha minden jól megy, akkor idén egy újabb alkotás készül a könyv alapján. Az új, részben hazánkban is forgatott filmet Denis Villeneuve rendezi, és egészen ütős szereplőgárdát sikerült összehozni hozzá, az elkövetkező hetekben pedig befuthat végre egy előzetes is.

Hirdetés

Jó eséllyel augusztusban bele is nézhetünk a 2020-as Dűnébe, ugyanis a Paul Atreidest játszó Timothée Chalamet a Twitteren árulta el, hogy még szeptember előtt megkapjuk a trailert. Konkrét dátumot sajnos nem írt a színész, de annak is örülhetünk, hogy a jelek szerint már nem kell sokat várni a kedvcsinálóra.

Ti várjátok már a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)