Hirdetés

A Dűnét rendező Denis Villeneuve egy szemléletes példával vázolta, mennyire nevetséges filmjét tévében nézni

|

Denis Villeneuve nem győzi hangsúlyozni, hogy a Dűne egy nagyvászonra tervezett alkotás.

Hirdetés

Jó ideje tudjuk, hogy a hamarosan érkező Dűne párhuzamosan válik elérhetővé az Egyesült Államokban az HBO Max streamingplatformon, és érkezik meg a mozitermekbe. Minden megpróbált a filmet gyártó Legendary Pictures azért, hogy ezt meg tudják akadályozni, de nem jártak sikerre, a Warner kitartott a párhuzamos premier ötlete mellett. 

Denis Villeneuve rendező éppen ezért most a rajongókhoz fordult. Villeneuve egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy a Dűnét otthon, tévében megnézni olyan, mintha egy motorcsónakot a fürdőkádban próbálna ki az ember.

Hirdetés

A rendező mindenesetre optimista, elmondta, hogy a Warner és a Legendary is kiáll a film mellett, és szerinte bődületesen rossz bevételi eredmények kellenének ahhoz, hogy ne készüljön el a második rész - most ugyebár csak a Dűne regény első felének történéseit láthatjuk, a második részre marad a kötet második fele. A folytatásban egyébként már nem Paul Atreides lesz a főhős.

Villeneuve szerint tehát nem kell aggódni a Dűne 2 miatt, de azért igazából akkor lehetünk majd csak nyugodtak, ha a stúdió hivatalosan is zöld utat ad a folytatásnak, és elkezdődhetnek a munkálatok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)