Hirdetés

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsületben egy ismerős csapat is szerepelni fog

|

Sokan fogják könnyes vigyorral fogadni a főszereplőnik rivális társaságát.

Hirdetés

A Kardpartot számtalan kalandozó járja annak reményében, hogy tetteikkel beírhatják magukat a Forgotten Realms történelemkönyvébe. Nem lesz ez másképp a Dungeons & Dragons: Betyárbecsületben sem, ahol a főszereplők kalandjai közben egy másik társaság is beköszön majd.

A brazil Comic-con 2022 programjában egy Dungeons & Dragons panelre is sor került, ahol a levetítettek egy a látogatóknak szánt exkluzív klipet. A felvételből pedig kiderült egy fontos apróság.

Hirdetés

Azt már az első trailerben is láthattuk, hogy a főhősök kalandozópartija bekerül egy arénába, ahol különböző feladatokban kell helyt állniuk. A Comic-Conon levetített videó alapján már az is kiderült, hogy nem csak Chris Pine csapata lesz abban az arénában, hanem Eric, Diana, Hank, Presto, Sheila, és Bobby hatosa is.

Róluk van szó:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)