Hirdetés

A dzsungel könyve - itt az élőszereplős film első előzetese

|

Bemutatták a Disney egyik legjobb meséjének, A dzsungel könyvének élőszereplős átiratát felvezető első trailert, és a látvány eddig igencsak meggyőző.

Hirdetés

Gyerekkoromban rongyosra néztem VHS-en ezt a remekművet, és minden áldott alkalommal együtt énekeltem Baluval a jól ismert dalt. Azóta lefojt már elég sok víz a Dunán, de a Disney még nem felejtette el A dzsungel könyvét, így hamarosan érkezik az élőszereplős film is.

Illetve hát többé-kevésbé élőszereplős, hiszen az egyetlen valódi karakter a Neel Sethi által játszott Maugli lesz, hiszen az állatok nyilvánvalóan CGI-jal lesznek megvalósítva, a stábban ettől függetlenül bőven akadnak majd sztárok, hiszen Balu hangját Bill Murray, Sir Kánét Idris Elba, Bagiráét Ben Kingsley, Káét Scarlett Johansson adja majd. Ráksa  Lupita Nyong'o, Akela Giancarlo Esposito, Lajcsi pedig Christopher Walken hangján szólal majd meg.

A filmet eredetileg idén októberben mutatták volna be, de a premiert el kellett halasztani, így csak 2016 április 15-én kerülhet majd a mozikba, ekkor azonban 3D és IMAX 3D változatban is vetítik majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)