Hirdetés

A Far Cry 6 főgonoszát alakító színész a Marvelnél is kipróbálná magát

|

Giancarlo Esposito bakancslistáján a szuperhősök is szerepelnek.

Hirdetés

Sokakra tett nagy benyomást a Far Cry 6 bemutatkozása, amelynek keretében a játék antagonistáját, Antón Castillót alakító Giancarlo Esposito megvillantotta a karizmáját. A színész eddigi pályafutása során temérdek sorozatban és filmben felbukkant már, azonban a Far Cry 6 az első videojáték, amiben ilyen komoly szerepet kapott (a Payday 2-ben szinkronizált már). 

Hirdetés

Esposito nagyon fellelkesült, amikor felajánlották neki a lehetőséget, ami nem is csoda, hiszen látszólag úgy gyűjti a szerepeket, mint kezdő edző a Pokémonokat. Elég csak arra gondolni, hogy volt ő már Gus Fring (Breaking Bad/Better Call Saul), Moff Gideon (The Mandalorian), a Dzsinn (Egyszer volt, hol nem volt), Lex Luthor (Harley Quinn) és Ra'a al Ghul (Batman fia) is. 

Az Entertainment Tonightnak adott interjújából az is kiderült, hogy mi szerepel még a kívánságlistáján: nagyon szeretne részese lenni a Marvel Filmes Univerzumnak. Elmondása szerint ő is hallott azokról a pletykákról, amik összeboronálták egyes Marvel-karakterekkel (például sokan őt szeretnék Magnetónak) és bár neki semmi köze ezekhez, viszont évekig dolgozott együtt Louis D'Espositóval (az MCU egyik producerével) és fantasztikusnak tartja, amit csinálnak, örömmel hozna össze velük valami maradandót. Ez lehetne számára a következő lépés, ami a kívánságlistáján is szerepel. 

A színész egyébként nemrég nyilatkozott a The Mandalorian kapcsán is, érdemes azt is elolvasni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)