Hirdetés

A farmernadrágos, a képbe véletlenül belógó fickó a The Mandalorian új hőse

|

Ami a Trónok harcának a kávéspohár volt, az a The Mandaloriannek Jeans Guy.

Hirdetés

A legnagyobb odafigyelés ellenére is előfordulnak bakik a filmekben, sorozatokban, amiket sem a forgatás, sem az utómunka során nem sikerül kiszúrni a készítőknek, csak a rajongók veszik észre őket, és akkor már nehéz velük bármit kezdeni. A streaming szolgáltatások világában persze jobb a helyzet, könnyen lecserélhetik a szolgáltatók a felvételeket, de az internetről hiába próbálnák levakarni a ballépések nyomait.

A The Mandalorian második évadának negyedik epizódjában, avagy a 12. fejezetben Greef Karga, Cara Dune és Din Djarrin egy régi birodalmi bázisra látogatnak, és amikor tűzpárbajba kerülnek, látszik, hogy a háttérben megbújik valaki, akinek valószínűleg nem kellett volna szerepelnie a jelenetben.

Hirdetés

Ez abból is sejthető, hogy az illető farmert, pólót és karórát visel, és ezek egyike sem gyakori a Star Wars univerzumában. Lehet, hogy csak meghaladta a korabeli divatot; az internet mindenesetre jól szórakozik rajta, van, aki azt tervezi, Jeans Guy lesz jövő halloweenkor, de az eddigi legjobb alighanem ez:

Érdekes, hogy az első évad negyedik részében is volt egy jól látható baki, egy mikrofon lógott be a képbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)