Hirdetés

A Fekete Párduc 2-ben Atlantisz is felbukkan majd?

|

Előkerült egy rövid sztori leírás, ami arra utalhat, hogy a filmes folytatás jelentősen kibővíti majd az MCU kereteit.

Hirdetés

A Fekete Párduc 2 gyártása már hivatalosan is beindult. A Wakanda Forever című folytatás rengeteg visszatérő szereplővel és néhány újjal akarja folytatni a 2018-as kasszasikert, de azt még mindig nem tudjuk, hogy hogyan.

A történet még ismeretlen, bár most előkerült egy rövid leírás, ami sok mindenre fényt deríthet. A Production Weekly legutóbbi dokumentumában olvasható egy sztori darab, ami javarészt ugyan a képregényekből merít, de utalhat a film cselekményére is.

Hirdetés

A dokumentum lényegi része a következő:

"Mind Wakanda, mind Atlantis elképesztő haditechnológiával rendelkeznek, ezért a két nemzet úgy döntött, hogy elzárják magukat a világ elől, részben saját biztonságuk érdekében, részben félelemből. Wakanda attól tartott, hogy a technológiájukat kihasználnák, Atlantisz pedig attól, hogy a szárazföldi népek meggyaláznák a mitikus városukat, pont úgy, ahogy azt számtalan évvel ezelőtt tették.

A félelmeik csak fokozódni látszanak, amikor a két, egykor rejtett nemzet összetűzésbe keveredik. Wakanda és Atlantisz története valójában mindig is közös volt. Wakanda az egyetlen ország a világon, ami rendelkezik vibraniummal. Ugyanakkor a fém lehetőségeinek híre végigsöpört a világon, és Namor emberi apját elküldték, hogy az Antarktiszon kutasson a ritka anyag után."

A fenti ugyan alapvetően megerősíteni a sztori régóta pletykált elemeit, egyelőre semmi sem bizonyítja, hogy ténylegesen ez lenne a Fekete Párduc 2 sztorija. Ettől függetlenül tudjuk, hogy a filmben például Tenoch Huerta is szerepelni fog, akit régóta Namor szerepével kötnek össze, így nem elképzelhetetlen, hogy a fenti szósaláta ténylegesen a Wakanda Forever irányvonala.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)