Hirdetés

A Fekete Párduc 2 ifjú színésznője fontos tanácsot kapott Robert Downey Jr.-tól

|

Vasember átadja a stafétát a fiatalabb generációnak.

Hirdetés

November 10-én mutatták be a hazai mozik a Fekete Párduc 2-t, amely egyszerre tisztelgett az első rész óta elhunyt Chadwick Boseman emléke előtt, illetve tolta tovább a Marvel szekerét egy-két új karakter beemelésével. Ilyen volt a Tenoch Huerta által megformált Namor, valamint Riri Williams, azaz Ironheart Dominique Thorne alakításában. Utóbbi meg fogja kapni a saját Disney+-os sorozatát, ahol bővebben is megismerkedhetünk majd vele, egyelőre csak érintették az ifjú hőst.

Ironheart lehet a Vasember-pótlék az MCU-ban (zsenialitásáról már tanúbizonyságot tett a Fekete Párduc 2-ben), így nem meglepő, hogy magától Robert Downey Jr.-tól kapott tanácsot. 

Hirdetés

A színésznő a ScreenRantnek árulta el, hogy maga Tony Stark intézett hozzá néhány bölcs gondolatot FaceTime-on keresztül, nem sokkal a Fekete Párduc 2 forgatásának befejezése előtt: 

"Nem tudtam beszélni RDJ-vel, mielőtt elkezdtük volna a forgatást, de a film vége felé volt alkalmam dumálni vele FaceTime-on keresztül. Az Ironheart [sorozat] egyik stábtagja éppenséggel egy műsort csinált vele, és összekötött minket, és sok szépet mondott arról, hogy mennyire hisz abban, hogy Riri Williamsnek a saját személyiségét, a saját útját kell követnie."

Hogy Robert Downey Jr. visszatér-e bármilyen formában az Ironheart-sorozatban, az nem túl valószínű ezen a ponton (noha a képregényekben mesterséges intelligenciaként így tett), Thorne ugyanis elmondta korábban, hogy a széria kissé el fog térni az alapanyag történetétől.

Az Ironheart széria valamikor 2023-ban debütálhat majd a Disney+-on.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)