Hirdetés

A Fekete Párduc 2 majdnem összehozott egy románcot két fontos karakter között

|

Többször is áttervezték a Fekete Párduc folytatását, a különféle változatok egyikében lapult egy egészen érdekes mellékszál is.

Hirdetés

A Marvel negyedik fázisának lezárása nagy terhet vett vállára. Amellett, hogy be kellett mutatnia egy új Fekete Párducot, még rengeteg tematikát is ki kellett bontania, a gyásztól kezdve a kérdésig, hogy vajon kiből kiből lehet méltó uralkodó.

Ryan Cooglernek, a film rendezőjének emiatt egyszerre rengeteg tányért kellett a levegőben tartania, így nem csoda, hogy közülük legalább egyet elengedett, ami Shuri és Namor románcára épített. A film egy korai verziójában ugyanis volt egy kis érzelmi kötelék a két karakter között.

Hirdetés

A film vágója, Michael P. Shawver a napokban adott egy interjút a Newsweek újságíróinak, ahol elmondta, hogy bizony egy ponton romantikus elemek is szerepeltek kettejük kapcsolatának ábrázolásában.

"Egy ponton elkezdtünk beszélgetni erről, hogy benne hagyjuk-e a szerelmi szálat és hogy akár ki is bővíthetnénk."

Hozzátette, hogy óvatosak akartak lenni, mert a flörtölgetés komolyan befolyásolhatta volna Shuri megítélését.

"Az hogy Shuri flörtölgetve éri el azt, amit akar, az nagyban megváltoztatja a karaktert, pláne, ha egy olyan szereplőt akarunk ábrázolni, aki okos diplomáciai készségeinek köszönheti a vezetővé válását."

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A rendező és a vágó is úgy gondolták, hogy inkább Namor és Shuri traumáira koncentrálnak, és felépítenek egy barátságon és szövetségen alapuló kapcsolatot. A Namort alakító Tenoch Huerta is azt tartotta fontosabbnak, hogy vászonra vigyenek egy férfi és nő közötti szövetséget, és ő kifejezetten ellene volt a romantikus felhangnak.

"Az igazi szépsége ennek a kapcsolatnak az volt, hogy szerelem nélkül is belsőséges és gyönyörű volt."

Ti mit gondoltok erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)