Hirdetés

A Fekete Párduc 2 minden idők második leghosszabb Marvel filmje lesz

|

Lehet, hogy érdemes lesz inkább kis üdítővel beülni a Fekete Párduc 2 vetítésére.

Hirdetés

Már nincs messze a Marvel filmes univerzumának következő nagy fejezete, a november 10-én érkező Fekete Párduc 2, amelyből megtudhatjuk, miként alakul Wakanda sorsa T'Challa elhunytát követően, akinek az első rész főszereplője, Chadwick Boseman halála miatt kellett búcsúznia.

Az új Fekete Párduc maszkját már jó előre elspoilerezte nekünk a Funko! Pop vonatkozó figurája, most pedig az is kiderült, hogy pontosan mennyi ideig igényli majd a figyelmünket a visszatérő Ryan Coogler által rendezett produkció.

Hirdetés

Egyes moziláncok ugyanis már feltüntették a film hosszát, így például a Regal Cinemas adatbázisában kiszúrhatjuk, hogy a Fekete Párduc folytatása 161 perces lesz, vagyis közel 3 órán át próbál majd a székbe szegezni. A film így a MCU második leghosszabb történeteként debütál a 181 perces Bosszúállók: Végjáték után, illetve 27 percet ver az első Fekete Párducra.

A Black Panther: Wakanda Forever ezzel persze csak követi a hollywoodi trendet, hiszen az álomgyár manapság kimutathatóan hosszabb mozikat szállít, mint 40 éve: a WhatToWatch összeállítása szerint 2021 és 1981 között átlagosan 21 perccel lettek hosszabbak a legnagyobb bevételt generáló alkotások.

A terjengős filmekkel ugyanakkor semmi gond sincs, ha a tartalom is rendben van, amiről kritikánkban mesélünk majd nektek a Fekete Párduc 2 kapcsán novemberben.

 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)