Hirdetés

A Fekete Párduc 2 stábjának ajándékai komoly változásokra utalnak az MCU-ban

|

A Black Panther: Wakanda Forever forgatásai véget értek, a csapat tagjai pedig kaptak egy-egy ajándékcsomagot ennek örömére. A kiosztott cuccok meglehetősen beszédesek.

Hirdetés

Miközben mi épp a fejünkön pörgünk a Thor-hype-tól, a világ túlsó oldalán már a Fekete Párduc következő kalandjáról pletykálnak. A Black Panther: Wakanda Forever forgatásai ugyan lepörögetek, de még mindig nem tudunk szinte semmit a film sztorijáról (legalábbis nem hivatalos forrásból).

A kamerák elcsomagolása után a stáb tagjai kaptak egy-egy ajándékcsomagot, amiben egy sapka és egy pulcsi volt. Bár mindkettő nagyon menőn néz ki, a sapka komolyabb figyelmet érdemel.

Hirdetés

A varrás láthatóan egy macskaféle arcot formál, amit színes tollak vesznek körül. Ez az ábrázolás Tepeyollotlre, az azték jaguáristenre utal, aminek kiemelt jelenléte árulkodó lehet a film karaktereinek származását illetően.

Amikor a mexikói színészt, Tenoch Huertát szerződtették le a főgonosz, vagyis elvileg Namor szerepére (fontos, hogy hivatalosan még nem jelentették be, kit fog alakítani), akkor sokan arra számítottak, hogy a filmes karakter nagyban eltér majd képregényes tükörképétől. A sapesz csak egy újabb jel arra, hogy a Fekete Párduc 2-ben Namor nem Atlantiszból, hanem Mexikóból vagy Közép-Amerika egy másik pontjáról származik.

Ennek egyébként lenne értelme, tekintettel arra, hogy a DC sikerre vitte Aquaman karakterét, aki ugye szintén Atlantiszból származik. Ez jelenthet összeakadásokat egy marketinges szemében, így lehet, hogy jobbnak ítélték átírni a karakter történetét. Meglátjuk majd, hogy ez mennyire volt jó ötlet.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)