Hirdetés

A Fekete Párduc már nem Vakanda királya, neki is ugrott Amerika Kapitánynak

|

Mindegy, hogy filmről, képregényről, Steve Rogersről vagy Sam Wilsonról van szó: T'Challa ugrik.

Hirdetés

A képregények világában a Fekete Párducnak nem ez a legfényesebb időszaka. Wakanda népe miniszterelnököt választott, így királyra már nincs szükség, T'Challának nem sikerült megakadályoznia a wakandai polgárháborút, és mindennek tetejében a saját kémprogramja is visszafelé sült el, aminek eredményeképp magára haragította az Egyesült Államok egészét. A karakternek bizony voltak jobb napjai is ennél.

A Black Panther #13-ban csúcsosodik ki minden: T'Challa és megmaradt társai próbálnak elfogni egy kettős ügynököt, mire Amerika Kapitány pajzsa leszedi a célpont repülőjét. A Bosszúállók jöttek rendezni a Wakandából indult problémát, így a Párduc és a Kapitány összekapnak.

Hirdetés

Steve nem bízik T'Challában, és ahelyett, hogy ezt megbeszélnék a karakterek, inkább harcolnak egyet, mert úgy tűnik, hogy a Párduc és a Kapitány sosem tudják máshogy rendezni az ellentéteiket.

A sztori végén egyébként maga Namor jelenik meg, hogy kisegítse T'Challát, de akárhogy is, ezzel az egykori király nehézségei még nem érnek véget. A Black Panther képregénysorozat kínál majd izgalmakat a következő hónapokban, így a karakter rajongóinak csak ajánlani tudjuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)