Hirdetés

A Fekete Párduc rendezője újra felnyitná az X-aktákat

|

Úgy tűnik, hogy Ryan Coogler nagyon szeretne utánajárni az odaát lévő igazságnak.

Hirdetés

Az X-akták a '90-es évek egyik legsikeresebb szériája volt, ami azóta megélt két évadnyi folytatást is a 2016-os 10. és 2018-as 11. évadoknak köszönhetően. A Fekete Párduc rendezője azonban folytatná még a szériát, vagy legalábbis feltámasztaná azt egy új csapattal.

Az On the Coast Gloria Macarenkója elkapta az X-akták eredeti alkotóját, Chris Cartert pár szóra, aki láthatóan nem zárkózna el a franchise folytatása elől.

Hirdetés

Gloria és Chris beszélgetésében elhangzott egy nagyon érdekes mondat, ami előrevetítheti az egész széria jövőjét, és hatalmas mosolyt csalhat a rajongók arcára.

"Épp mostanában beszélgettek egy fiatalemberrel, Ryan Cooglerrel, aki újraindítaná Az X-aktákat egy színes szereplőgárdával. Nem lesz egyszerű dolga, hiszen rengeteg témát lefedtünk már."

Egyelőre természetesen semmilyen részlet nincs a projekt kapcsán, de annyi kiderült, hogy Coogler modern gondolatvilágok mentén dolgozna. Az X-aktáknak annak idején meggyűlt a baja a sztereotípiákkal, amiket a '90-es években még nem vettek annyira komolyan, de mostanra már sokat fejlődött a világ.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)