Hirdetés

A Fekete tükör 6. évadának előzeteséből láthatjuk, milyen borzalmak várnak ránk

|

Öt epizódból áll majd a Fekete tükör 6. évada, és mindegyikből ad egy kis ízelítőt a most érkezett trailer.

Hirdetés

Hosszú szünet után visszatér a Fekete tükör, avagy a Black Mirror, amit készítője, Charlie Booker anno azért szüneteltetett, mert a világunk bizarrabbá vált, mint amit ő el tudott képzelni. Mostanra azonban sikerült öt, teljesen különálló, egyedi történetet elmesélő, más időben és más helyszínen játszódó epizódot összerakni, és már csak alig több mint két hetet kell várnunk, hogy elmerülhessünk bennük.

A június 15-étől, kizárólag a Netflixen látható sorozat egyes részeinek szinopszisa a következő:

Joan Is Awful: Egy átlagos nő meglepetten tapasztalja, hogy egy streaming szolgáltató kínálatában az életét feldolgozó drámasorozat bukkant fel, amiben Salma Hayek alakítja őt.

Loch Henry: Egy fiatal pár egy álmos skót városba utazik, hogy egy természetfilmen dolgozzon - azonban egy helyi történet közepében találják magukat, és a múlt sokkoló eseményei is felszínre kerülnek.

Hirdetés

Beyond the Sea: 1969-ben két férfi egy elképzelhetetlen tragédia következményeivel kénytelen megbirkózni egy high-tech küldetés során.

Mazey Day: Egy problémás sztárocskát egy határátlépő paparazzi üldöz, miközben próbál megküzdeni egy cserbenhagyásos baleset következményeivel.

Demon 79: Anglia északi részén, 1979-ben egy bolti eladónak borzalma tetteket kell elkövetnie annak érdekében, hogy megakadályozzon egy katasztrófát.

Mindegyik rész történetét Charlie Booker írta, az utolsónál segített neki Bisha K. Ali vezető producer is. Az epizódokból alább láthattok részleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)