Hirdetés

A feláldozhatók 3 - kiszivárgott a teljes film, többszázezren töltötték le

|

Három héttel az amerikai premier előtt felkerült a torrent oldalakra a The Expendables 3, amit már most világszerte rengetegen töltöttek le. A kár többmillió dollár, és ennél már csak nagyobb lesz.

Hirdetés

Ritkán esik meg ilyen, de akkor hatalmas a kár. DVD minőségben szivárgott ki a The Expendables - A feláldozhatók 3, amit 24 óra alatt több mint 189 000-en töltöttek le.

Az Excipio nevű kalózkodás-elemző cég szerint az első 24 órában egész pontosan 189 052-en töltötték le, akik közül 42 216-an élnek az Egyesült Államokban. A film augusztus 15-én kerül majd a mozikba, és pont a fiatalabb férfiakat célozza meg, akik a torrentoldalak legaktívabb felhasználói. A Lionsgate egyelőre nem nyilatkozott, de ezek után kérdéses, hogy mekkora lesz a bevételkiesés. 2009-ben az X-men kezdetek: Farkassal történt hasonló eset, a 20th Century Fox akkor úgy becsülte, hogy többtízmilliós kár keletkezett, mivel a filmet legalább 15 millióan töltötték le. Az FBI 2009 decemberében elfogta a felelőst, aki egy év börtönt kapott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)