Hirdetés

A feláldozhatók 3 trailer - még mindig nagyon badass mindenki

|

A 80-as és 90-es évek akciósztárjai egy utolsó nagy bevetésre még összeállnak. Harrison Ford, Antonio Banderas, Wesley Snipes és Mel Gibson is csatlakozik.

Hirdetés

A feláldozhatók legújabb akciójában Barney Ross (Sylvester Stallone) és csapata egy régi ismerőssel, Conrad Stonebanksszel (Mel Gibson) kerül szembe, akivel anno közösen alapította meg a Feláldozhatókat. Mivel Conrad a bosszútól vezérelve a fejébe veszi, hogy végez minden taggal, Barney úgy dönt, hogy vérfrissítésre van szükség.

Bár a stábhoz újonnan csatlakozott színészek többsége ugyancsak veterán, azért bőven akadnak fiatalabb arcok is, akik között ott van Kellan Lutz, Glen Powell, Ronda Rousey MMA harcos és Victor Ortiz ökölvívó bajnok. A visszatérők természetesen Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews és Arnold Schwarzenegger. Újabb laza nyári popcorn mozi van kilátásban gyermekkorunk kedvenceivel, az új szinkronos trailer sem ígér többet, de az első két rész is meglepően jó volt, ettől sem várunk kevesebbet.

A The Expendables - A feláldozhatók 3 valamikor augusztusban jelenik meg hazánkban Patrick Hughes rendezésében és Sylvester Stallone forgatókönyve alapján, de Bruce Willis nélkül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)