Hirdetés

A feláldozhatók 3 trailer - minden robban

|

Sylvester Stallone és egyre bővülő csapata újabb rázós kalandokba keveredik a legújabb trailer alapján, Mel Gibson alaposan megnehezíti a dolgukat.

Hirdetés

Stallone 2010-ben kigondolta, hogy bizonyára vevők lennének a nézők egy olyan akciófilmre, amelybe minél több akciósztárt sűrít bele és elnevezné őket Feláldozhatóknak. A színész elgondolása bejött és négy évvel később gyermeki lelkesedéssel várják sokan a harmadik részt, amelybe még több szereplőt sikerült belezsúfolni.

Hőseinknek nem csupán a robbanások pirítanak oda, de Mel Gibson is szépen teszi a dolgát, hiszen célja, hogy a komplett csapatot likvidálja, ezért Stallone karaktere a vérfrissítés mellett dönt. A stábban olyan nevek kaptak helyet a régiek közül (Bruce Willis nélkül), mint Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Dolph Lundgren, Wesley Snipes, Jet Li, Randy Couture, Antonio Banderas, Terry Crews és Harrison Ford, akik között most Kellan Lutz, Ronda Rousey, Glen Powell és Victor Ortiz jelentik a friss húst. Bár a itt-ott kilóg CGI-lóláb, a hangulatot jól eltalálták az új trailerben:

Augusztus 21-én hazánkban is megjelenik A feláldozhatók 3. Mi a véleményetek az új előzetesről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)