Hirdetés

A fiatal Lando Calrissian saját sorozatot kaphat a Disney+-on

|

A Solo: Egy Star Wars-történet színésze is visszatérhet a szerepben.

Hirdetés

A Disney nem csupán Marvel, hanem Star Wars sorozatokkal is alaposan fel szeretné tölteni streaming szolgáltatását, így a The Mandalorian második évada mellett saját szériát kap Obi-Wan Kenobi és lehetséges, hogy a Solo: Egy Star Wars-történet egyik karaktere is saját projekttel térhet vissza. 

Hirdetés

A The Clone Wars spin-offját előre beharangozó Kessel Run Transmissions podcast szellőztette meg, hogy a fiatal Lando Calrissian saját sorozatot kaphat a Disney+-on, ráadásul a karaktert újfent Donald Glover játszaná el, akit egyértelműen a Solo: Egy Star Wars-történet pozitívumai köré sorolnak, így bizonyára a rajongóknak sem lenne ellenére az ötlet. A cím állítólag Calrissian Chronicles lehet, de a projekt még nagyon kezdeti fázisban van, így semmi sem biztos. 

Hasonló pletykák már korábban is keringtek az interneten, sőt 2018-ban a Solo forgatókönyvírója, Jonathan Kasdan azt nyilatkozta a Screen Rantnek, hogy élne-halna egy önálló Lando filmért. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)