Hirdetés

A fiatal Mace Winduról szólhat a következő Star Wars sorozat vagy film

|

Egyelőre nem tudni, hogy a nappalikba vagy a mozikba szánja a Lucasfilm az új projektet, de jó hír, hogy elvileg maga Samuel L. Jackson is felbukkan majd benne.

Hirdetés

Bár egyelőre már annak is nagyon örülnénk, ha az Ewan McGregor főszereplésével készülő Obi-Wan Kenobi sorozat premierje belátható közelségbe kerülne, de persze a már tudottan a csőben lévő projektek mellett más terveket is dédelget a Disney és a Lucasfilm. A legújabb híresztelések szerint például Mace Windu jedi mester ifjúkorát is fel szeretnék dolgozni valamilyen módon. 

Hirdetés

Azt nem lehet tudni, hogy most pletykált Star Wars spin-off projekt mozifilmként vagy Disney+-os sorozatként valósulhat-e meg (ha nem végzi simán csak a tervezőasztalon), de elvileg nem csak egy új színész által alakított fiatal Mace Windu lesz benne látható, hanem egyes jelenetekben maga Samuel L. Jackson is, aki a Star Wars előzménytrilógiában keltette életre a karaktert. 

Samuel L. Jackson egyébként korábban már kifejtette, hogy nagyon szívesen eljátszaná újra Windu mestert. A lila pengéjű fénykardot forgató jedi ugyebár elvileg a A Sith-ek bosszúja végén halt meg, Jackson szerint viszont Windu simán túlélhette a zuhanást, ráadásul fél karral is gond nélkül boldogulhatott (kardforgató kezétől Anakin Skywalker szabadította meg). Merész húzás lenne Windut visszahozni, de azért ezek a módszerek sem állnak messze a Lucasfilmtől. Sokkal valószínűbbnek tűnik azonban az, hogy Jackson csak visszaemlékezős jelenetekben bújik újra Windu mester bőrébe, mondjuk ő lehet az egész széria kvázi mesélője, aki megosztja első kalandjait az ifjú jedikkel - de itt már tényleg csak a mi fantáziánk kezdett el munkálkodni. 

Ti örülnétek, ha tényleg elkészülnek a Mace Windu film/sorozat, és három mozifilm, két animációs sorozat és megannyi képregény után ilyen formában is viszontláthatnánk az egyik leghíresebb jedit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)