Hirdetés

A filmtörténelem legjobb rendőrpárosai

|

A számos emlékezetes alakítás miatt nem könnyű meghatározni a legjobb zsarupárosokat, de megpróbálkoztunk vele.

Hirdetés

Nehéz olyan listát készíteni, amellyel egységesen mindenki egyetért, hiszen az eddigi filmtörténelem során rengeteg legendás zsarupáros szórakoztatott már minket, ezért sok biztosan kimarad a felsorolásból, de igyekeztünk olyan felhozatalt készíteni, amelyben a legnagyobbak jelen vannak és talán meghozzuk a kedveteket, hogy megnézzétek - vagy esetleg újranézzétek - a filmjeiket

A régebbi klasszikusok közül bizonyára mindenki ismeri a Tango és Cash-t, amelynek legemlékezetesebb jelenete valószínűleg az, mikor Stallone beszól saját magának. Szintén örökzöld sláger a 48 óra a lehengerlő Nick Nolte és Eddie Murphy kettőssel, de kész vétek lenne kihagyni a Hetedik közismert párosát és természetesen John McClane sem maradhatott le Zeus "barátjával" a jobbján.

Ha esetleg azon gondolkoztatok idáig, hogy a Halálos fegyver miért nincs a listán, nincs ok az aggodalomra, természetesen előkelő helyet foglal el rajta, akárcsak a Bad Boys tagjai. Ne hagyjátok ki a CineStar összeállítását és természetesen a ti kedvenceiteket is várjuk kommentben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)