Hirdetés

A Flash - A Villám új poszterein Batman és Supergirl a főszereplők

|

Ezra Miller problémás karrierje ellenére is beindult végre a marketing a The Flash körül, ami idén nyáron végre mozikba kerülhet.

Hirdetés

Hosszú hónapokig agyaltak nagyon jól fizetett öltönyös emberek a Flash - A Villám sorsáról, ami abszolút érthető, hiszen a Warner fejeseit roppant nehéz helyzetbe hozták Ezra Miller botrányai. Végül úgy döntöttek, hogy nem teszik meg vele azt, amit a leforgatott, majd mégis kukázott Batgirllel, hanem inkább bemutatják a filmet, ha már egyszer elkészült. Így aztán idén júniusban végre a mozikba is kerülhet.

Nem is bánjuk, hogy így alakult, mert a napokban előkerült trailer nagyon izgalmas kalandot ígér, ami összehoz majd két Barry Allent Michael Keaton Batmanjével (azért a DCEU-s Ben Affleck-féle Bruce Wayne is felbukkan) és Supergirllel.

Hirdetés

A főszereplők mind kaptak egy-egy nagyon stílusos posztert. Ha valaki lekaparná róluk a feliratokat, akkor mindhármat szívesen felpakolnánk a szobánk falára.

A Flashpoint sztorivonalat feldolgozó Flash - A Villám egyszerre akarja lezárni a Snyder-korát, valamint elhozni James Gunn és Peter Safran DC univerzumát. Úgy mutat be egy rakat új karaktert, hogy közben lebontja a multiverzum határait. Június 15-ei premiert követően (ekkor kezdik vetíteni a hazai mozik) kiderül, hogy sikerült-e kettős célját ellátnia.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)