Hirdetés

A Flash sorozat egyik színészét rasszista tweetek miatt rúgták ki

|

A Flash hetedik évadában már biztosan nem látjuk viszont Hartley Sawyert.

Hirdetés

Nálunk Flash - A Villám címmel fut a The CW csatorna DC-s sorozata, aminek immár hetedik szezonját rendelték be. Az viszont teljesen bizonyos, hogy egy régebbi szereplő nem fog visszatérni a folytatásban. Hartley Sawyert, ugyanis azonnal hatállyal kirúgták, miután rasszista tweeteket osztott meg a közösségi oldalon. Sawyer a sorozatban egy Elongated Man nevezetű szuperhőst alakította. 

Hirdetés

A Warner Bros. TV és a Berlanti Productions, valamint a The CW csatorna és Eric Wallace vezető producer közösen adtak ki egy közleményt, mely értelmében Hartley Sawyer nem fog visszatérni a Flash hetedik évadában. Részletesen kifejtették, hogy nem tolerálnak a közösségi médiában semmilyen fajra, etnikai hovatartozásra, nemzetiségre vagy szexuális irányultságra vonatkozó hátrányos megkülönböztetést. Az efféle megnyilvánulások teljesen ellentétesek az említett cégek álláspontjával. 

Nem mai bejegyzésekről van egyébként szó, évekkel ezelőtti, 2012-es, valamint 2014-es rasszista és nőgyűlölő (vagy legalábbis annak titulált) tweeteket kotortak elő most. Mindezek hatására Sawyer törölte Twitter profilját, és az Instagramon kért bocsánatot mindenkitől, akit megbántott korábbi bejegyzéseivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)