Hirdetés

A flerkenek már magyarul támadnak a Marvelek új előzetesében

|

Megérkezett a Marvelek, avagy The Marvels első magyar szinkronos kedvcsináló előzetese.

Hirdetés

Nemrég megkaptuk a Marvelek (The Marvels) című film első hivatalos kedvcsináló előzetesét, a hazai forgalmazó pedig elég gyors volt, és már közzé is tették a teaser trailer magyar szinkronos verzióját. A filmben Marvel Kapitány mellé érkezik a saját tévésorozatában debütált Ms. Marvel és a WandaVízióban már felnőttként is megismert Monica Rambeau.

Hármójuk különleges képessége valahogyan összekapcsolódtak, ahogy az az alábbi előzetesben is látható, amint használják az erejüket, az egyes karakterek "helyet cserélnek" egymással, gyakorlatilag teleportálnak egy nagyot. Egyelőre ennél többet nem igazán tudtunk meg a sztoriról.

Hirdetés

Az viszont biztos, hogy a hölgyek mellett visszatér Nick Fury is, akit természetesen ismételten Samuel L. Jackson fog alakítani, valamint láthattuk a Marvel cuki de halálos "űrmacskáit", a flerkeneket is.

A Marvelek 2023. november 9-én érkezik meg a magyar mozikba. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)