Hirdetés

A főhős egyik rokona is fontos szerephez jut az Indiana Jones és a sors tárcsája moziban

|

Megérkezett az Indiana Jones és a sors tárcsája legújabb előzetese.

Hirdetés

Bár a mai napon megtartott Lucasfilm's Studio Showcase elsősorban a Star Wars sorozatokról és a most bejelentett három új Csillagok háborúja mozifilmről szólt, az előadás végén azért maradt egy kis idő arra is, hogy jusson a rivaldafényből a hamarosan érkező Indiana Jones és a sors tárcsájának is.

A film kapott egy új előzetest is, melyből kiderült, hogy Phoebe Waller-Bridge Indy keresztlányát alakítja majd mindenki kedvenc régészprofesszorának legújabb kalandjában. A cél ezúttal egy olyan különleges tárcsa visszaszerzése lesz, mely a jelek szerint képes megváltoztatni a múltat - a nácik kezében ez halálos fegyverré válhat, ők egészen konkrétan Hitler hibáit szeretnék kijavítani a varázstárgy segítségével. 

Hirdetés

Magára a bemutatóra nem kell már vészesen sokáig várni, az Indiana Jones és a sors tárcsája egészen pontosan 2023. június 29-én érkezik meg a magyar mozikba. Az előzetest mondanunk sem kell, hogy nálunk magyar felirattal tudjátok megnézni. 

Ti beültök majd rá?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)