Hirdetés

A frászt hozza ránk a Démonok között 3 első előzetese

|

Patrick Wilson és Vera Farmiga újfent démoni kalandokban vesznek részt.

Hirdetés

A Halálos Iramban 7, az Insidious és a Fűrész rendezője, James Wan ismét a 2013-as Démonok között világába kalauzol el minket, ám az előző részekkel ellentétben most csak producerként, mivel a rendezői feladatokat ezúttal Michael Chaves látta el David Lelsie Johnson-McGoldrick (Aquaman, Démonok között 2, Az árva) forgatókönyve alapján. Chaves a 2019-es A gyászoló asszony átkával már letette névjegyét a horrorzsánerben, bár abban a Puliwood kritikája szerint nem volt sok köszönet.

Hirdetés

A Démonok között 3 - Az ördög kényszerített történetében ismételten a paranormális esetek után nyomozó házaspár, Ed (Patrick Wilson) és Lorraine Warren (Vera Farmiga) kapja a reflektorfényt, időben pedig az 1980-as években járunk, ugyanis a sztori Arne Cheyenne Johnson 1981-es, valóban megtörtént esetét dolgozza fel. Johnson meggyilkolta főbérlőjét, de a bíróságon azt vallotta, hogy nem saját akaratából tette, hanem démoni megszállás miatt, ügyében pedig a valódi Ed és Lorraine nyomoztak. Aki látta a vérfagyasztó elődöket, az nagyon is jól tudja, hogy mire számítson a Démonok között 3-tól és meg fogja kapni a rettegésadagját Wantól, a többiek viszont inkább kerüljék el messze a jump scare lavinát. 

Ha a mozik nyitva lesznek, akkor a jelenlegi tervek szerint A Démonok között 3 - Az ördög kényszerített június 3-án mutatkozhat be hazánkban. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)