Hirdetés

A Free Guy és a Deadpool 3 rendezője is Star Wars filmet készíthet

|

Nem lennénk meglepve, ha ez Ryan Reynolds felé is megnyitná az utat a messzi-messzi galaxisba.

Hirdetés

Miközben a Star Wars univerzumot bővítő sorozatok sorra készülnek és jelennek meg (legutóbb a Jedihistóriák debütált a Disney+-on és már forgatják a The Acolyte-ot), addig a filmekkel kapcsolatban széttárt karokkal állunk. A Skywalker kora 2019-es bemutatása óta néha a Lucasfilm vagy az alkotók bejelentik, hogy dolgoznak valamin, de még mindig nem tudni semmi konkrétumot.

Patty Jenkins és Taika Waititi terveiről egy ideje semmi hír, Kevin Feige ötlete csak pletykaszinten létezik, Rian Johnson az időbeosztással küzd, a Lost társalkotója, Damon Lindelof pedig csak nemrég árulta el, hogy ő is dolgozik egy projekten, de ennél többet nem is tudtunk meg. 

Hirdetés

Ehhez a díszes kompániához csatlakozott most Shawn Levy, Ryan Reynolds országos cimborája is, aki a színésszel olyan filmeken dolgozott együtt, mint a Free Guy és Az Adam-projekt, valamint ő hozza tető alá a Deadpool 3-at is, de ezeken kívül is olyan tartalmakat jegyez, mint az Éjszaka a múzeumban, a Vasököl és a Stranger Things - szóval tudja, hogy mi kell a közönségnek. 

A Star Wars franchise megfeneklett mozis pályafutásánál talán pont őrá van szükség, a Deadline jelentése szerint pedig sor is kerülhet a bizonyításra, ugyanis Levy állítólag tárgyalásokat folytat egy Star Wars film fejlesztéséről és rendezéséről, előtte azonban még be kell fejeznie a Deadpool folytatását. 

A rendező maga is megerősítette a hírt Twitteren keresztül, röviden hangot adott az izgatottságának:

"A gyermekkori énem most éppen eldobja az agyát. A felnőtt énem is." 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)