Hirdetés

A függetlenség napja: Feltámadás - nem csak akciót látni az új előzetesben

|

Közel öt perc hosszúságú A függetlenség napja: Feltámadás új trailere, melyben jut idő egy kis látványos pusztításra és egy kis lelkizésre is.

Hirdetés

Aki nem akar nagyon sokat látni az új Függetlenség napja filmből, az ne nézze meg a most érkezett videót. Van benne pár jelenet, aminek jobban örültem volna, ha nem most, hanem a moziban látom először.

Szkeptikus voltam eddig a filmmel kapcsolatban, de ez a trailer egyszerűen annyira hangulatos,hogy most már biztosan megnézem. A CGI nagyon rendben van, de emellé társul egy érdekes és köztudottan tehetséges szereplőgárda, egy nem teljesen suta történet, és néhány csavar is. Higgyétek el, jó lesz.

A függetlenség napja: Feltámadást június 23-ától vetítik itthon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)