Hirdetés

A Fűrész és az Amerikai Pszichó alapján is sorozat készülhet

|

A Lionsgate berkein dolgoznak azon, hogy a mozivászon után a tévéinken is megjelenjen John Kramer és Patrick Bateman.

Hirdetés

Kétség sem fér hozzá, hogy a sorozatok új aranykorát éljük, ebből pedig nem akar kimaradni senki, akinek a tulajdonában ütős szórakoztatóipari jogok vannak. Amint a cég tévés üzletágának feje, Kevin Beggs elmondta, a Lionsgate-nél sem ülnek a babérjaikon, folyamatos az ötletelés azzal kapcsolatban, milyen sorozatokkal robbanthatnának igazán nagyot.

Hirdetés

Beggs a Deadline-nak adott interjújában tért ki arra, hogy a Lionsgate berkein belül egy kizárólag kreatív vezetőkből összeállított szupercsapat ötletel különböző projekteken, amivel azt a korábbi módszert próbálják felülírni, hogy egy tévésorozat ötletével az utolsó pillanatban kerestek meg üzleti vezetőket a vállalaton belül. Ennek kapcsán ejtette el az alábbi mondatot, amivel néhány izgalmas projekt lehetőségét is belengette.

"Ez több nagyszerű együttműködéshez vezetett, most zártuk le a Dear White People munkálatait, ami egy nagyon jó élmény volt, készül a Blindspotting, és fejlesztés alatt áll az Amerikai Pszichó is. Mindig ötletelünk rajta, hogy mit kezdhetnénk mondjuk a Fűrész franchise-zal, ez is egy folyó egyeztetés része."

Ez sajnos nem jelenti, hogy bármelyik sorozat zöld lámpát kapott volna és tényleg el is készül, de azt kiválóan bizonyítja, hogy a döntést meghozó, vagy előkészítő munkatársak is látják a potenciált mindkét feldolgozásban. A közeljövőben Patrick Bateman karakterével nem valószínű, hogy találkozunk a tévéképernyőn, de a Fűrész sorozatban érkezik nemsokára egy új rész, ami némileg változtat a korábban bevált splatter-formulán.

Nektek melyik sorozat lenne érdekesebb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)