Hirdetés

A Futha Mucka animációs sorozatban Samuel L. Jackson lesz Ryan Reynolds gyámja

|

Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds saját magukat fogják szinkronizálni a Quibi szériájában.

Hirdetés

A The Hitman's Bodyguard (magyarul Sokkal több mint testőr - igen, tényleg ez a címe, igen, nekünk is fáj) moziban Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds már bizonyítottak, hogy remek párost alkotnak, ennek fényében pedig kifejezetten örömteli hír az, hogy hamarosan egy animációs sorozaton is együtt fognak dolgozni.

Hirdetés

Futha Mucka címen készülő szériában (isten ments, hogy ezt is le akarja valaki fordítani) a két színész tulajdonképpen saját magát szinkronizálja. A Quibi mobilos videoplatformra készülő sorozatban az lesz a csavar, hogy Ryan Reynolds már-már egészségtelen mértékben imádja Jacksont. Így hangzik a széria hivatalos szinopszisa: 

"Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds és Ryan Reynolds imádják egymást. Pontosabban Ryan imádja Samet. Mikor Samet arról kérdezték, hogy mit érez Ryan iránt, a következőt felelte: »Mondjátok azt, hogy nem tudtatok elérni.«. Mikor azonban egy kisebb malőr miatt Sam lesz Ryan gyámja, a dolgok tényleg a fejük tetejére állnak. Ryan el van ragadtatva, hogy minden idejét Sammel kell töltenie. Samet viszont sikerült elérnünk, hogy kommentálja mindezt."

Jim és Brian Kehoe írja majd a sorozatot, akik egyébként a Futha Mucka producerei is lesznek Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds mellett. Nem ez lesz egyébként az egyetlen közös dobása a két színésznek, hiszen készül a The Hitman's Bodyguard folytatása is The Hitman's Wife's Bodyguard címmel - előre félünk, hogy ebből mit hoznak majd ki a fordítók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)