Hirdetés

A Galadrielt játszó színésznő a Marvel mozikhoz hasonlította A Gyűrűk Ura sorozatot

|

Morfydd Clark nyilatkozott az Amazon készülő szériájáról, és szerinte hihetetlenül grandiózus lesz a sorozat, amelyben ismét Középföldére látogathatunk el.

Hirdetés

Egyelőre kifejezetten izgalmasnak tűnik A Gyűrűk Ura sorozat, hiszen annak cselekményében elszakadunk majd a Peter Jackson által megalkotott trilógiában, illetve A Hobbit filmekben megismert szereplőktől, és több ezer évet is visszaugorhatunk majd Középfölde történelmében.

Az Amazon Primera készülő széria már nagyban forog, most pedig egy kis infót is kaptunk az egyik színésznőtől. Morfydd Clark a fiatalabb Galadrielt játssza majd, akit a mozikban Cate Blanchett formált meg.

Hirdetés

A tünde királynőt életre hívó Clark elmondta, hogy elképesztően ambiciózus projektről van szó, senki ne gondolja azt, hogy a projekt költségvetési gondokkal küszködne:

"Egyszerűen elképesztő, hogy milyen mennyiségű ember dolgozik folyamatosan a sorozaton. Van egy ember, aki kizárólag arra figyel, hogy a por hogyan reagál a lépésekre és a lélegzetvételre. Ez soha meg nem fordult volna a fejemben korábban. (...) A Marvel szintű dolgokat leszámítva nem hiszem, bármi más lehet nagyobb ennél."

Az mindenképp megnyugtató, hogy az Amazon nem garasoskodik A Gyűrűk Ura költségvetésén, hiszen tudjuk, hogy a sorozatban bemutatásra kerülő másodkor bővelkedik grandiózus eseményekben.

Egyelőre nincs hír arról, hogy mikor jelenhet meg a sorozat, de a szereplőkről már csordogálnak a hírek, és ha már javában zajlanak a forgatások, akkor van remény, hogy valamikor jövőre belevethetjük magunkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)