Hirdetés

A galaxis őrzői vol. 2 - megérkezett a videoklip, amire régóta vártunk

|

Immár teljes hosszában megnézhetjük A galaxis őrzői vol. 2 retro videoklipet, amiben David Hasselhoff és a film főszereplői is ropják.

Hirdetés

A galaxis őrzői filmek egyik legjobban sikerült része volt a válogatáskaziról vett retro zenék beépítése, aminek kapcsán ismét nagyot dobott a Marvel. A holnap megjelenő Blu-Ray változatot a korábban már beígért videoklippel népszerűsítik, ami olyan rossz, hogy már-már mestermű.

Hirdetés

Guardians' Inferno klipjében minden régi sci-fi klisét megtalálunk, a vödörfejű robotoktól kezdve a feszülős, csillogó jelmezeken át az absztrakt hátterekig, úgyhogy a műfaj paródiájaként abszolút hibátlan lett a videó. De hírességekből sincs hiány a klipben, David Hasselhoff énekesi teljesítménye mellett egy Stan Lee cameo is helyet kapott, sőt, Star-Lord csapatának tagjai is feltűntek, igaz nem a filmbeli szerepüknek megfelelő jelmezben. Ezt az agymenést nem is próbálom meg szavakkal leírni, inkább nézzétek meg ti is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)