Hirdetés

A galaxis őrzői 2 - kiderült ki lesz Star-Lord apja?

|

Bár egyelőre nem tudjuk, milyen karakter lesz Star-Lord édesapja, lehet, hogy kiderült, kivel alakítja majd Chris Pratt az apa-fiú párost.

Hirdetés

Az elmúlt években megint egyre többet láthattuk Kurt Russellt nagy filmes szerepekben, így például a Halálos Iramban-széria mellett az Aljas nyolcasban is. A Variety értesülései szerint hamarosan egy Marvel-filmben is feltűnhet a színész.

Nagyon úgy tűnik, a 2017-ben debütáló A galaxis őrzői 2-ben ő alakítja majd Star-Lord édesapját, aki a történet egyik legrejtélyesebb figurája már csak azért is, mert nem ugyanaz a szereplő lesz, mint a képregényekben.

Míg Russell csatlakozását a projekthez még csak pletykálják, addig az már megerősítésre került, hogy a 2013-as Oldboy-ban is feltűnt Pom Klementieff (az alábbi képen) is csatlakozott A galaxis őrzői 2 szereplőgárdájához az első részben is látott, visszatérő karakterek mellett.

Ti várjátok már a sztori folytatását?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)