Hirdetés

A galaxis őrzői 2 - íme az első kép Kurt Russelről

|

Közeledik A galaxis őrzői folytatása, ennek örömére pedig végre megnézhetjük, hogyan fest majd Kurt Russel az Élő Bolygó szerepében.

Hirdetés

Már több előzetesen is megnézhettük, hogy milyen lesz A galaxis őrzői 2, de valahogy egyikbe se fért bele Kurt Russel, aki az egyik legrégebbi kozmikus Marvel karakter, Ego szerepében tűnik majd fel a filmben. Ennek most vége, mert  végre kikerült egy kép, amin kosztümben is láthatjuk a legendás színészt.

A karakter először 1966-ban tűnt fel a Marvel képregényekben, elsősorban a kiadó kozmikus karakterei (mint pl. Thor vagy a Silver Surfer) ellenfeleként, de az új filmben Star-Lord biológiai apjaként fog szerepelni. Eredetileg Ego ugye egy élő bolygó, de abban biztosak lehetünk, hogy a filmben inkább az emberi alakját fogjuk látni, mert ugye Hollywoodban azért elég sokat számíthat egy színésznek, hogy látják-e az arcát a filmben vagy sem.

A galaxis őrzői 2 május 4-én kerül a mozikba, ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)