Hirdetés

A galaxis őrzői 2 - ezeket a stáblistás jeleneteket láthatjuk majd

|

Korábban maga James Gunn, A galaxis őrzői vol. 2. rendezője árulta el, hogy öt plusz jelenetet is kapunk a film stáblistája alatt, most pedig azt is tudni véljük, hogy miket.

Hirdetés

Aki ült már be valaha is Marvel filmre, az jól tudja, hogy nem érdemes elhagyni a termet, amíg le nem pörög a stáblista, ez pedig A galaxis őrzői folytatására hatványozottan is igaz.

James Gunn rendező szerint öt extra jelenetre (!) számíthatunk, a ComicBook.com pedig összeszedte, hogy információi szerint mik lesznek azok (innentől SPOILER!): Az elsőben Kraglin (Sean Gunn) Yondu fegyverével, a füttyszóval vezényelhető nyíllal szórakozik. Bátorságot merítve hatalmasat fütyül, mire a kis játékszer eltűnik a sarok mögött és beleáll Drax mellkasába, aki dühösen elkezdi kergetni Kraglint. A másodikban Űrlordnak gyűlik meg a baja a már tinédzserré és így engedetlenné serdült Groottal, akinek mondandóját egy rövid szóváltás után már ő is képessé válik megérteni. A harmadik Stan Lee kihagyhatatlan cameóját láthatjuk, amelyben űrhajós ruhát visel és a Szemlélőkhöz (Watchers) beszél. 

A negyedikben Ayesha (Elizabeth Debicki) értesül egy lényről, amely elég erős ahhoz, hogy elpusztíthassa az Őrzőket: ő Adam Warlock, akit csak A galaxis őrzői 3-ban láthatunk majd. Végül az utolsó jelenet a Thor: Ragnarök egyik karakterére fókuszál, a Jeff Goldblum által alakított Grandmasterre, méghozzá nem is akárhogy: a film szereplői David Hasselhoff "Guardians Inferno" című zenéjére táncolnak, akik között megtalálható Űrlord, Yondu, Mantis, Nebula, Gamora és maga a Grandmaster is.

Tekintve, hogy ezek nem hivatalosan megerősített információk, így ne vegyétek őket készpénznek, ugyanakkor kíváncsiak vagyunk rá: melyiknek örülnétek a legjobban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)