Hirdetés

A galaxis őrzői 2 - lett volna egy hatodik stáblistás jelenet is

|

A galaxis őrzőinek rendezője elmesélte, hogy mi volt a kivágott jelenetben, és miért szedték ki.

Hirdetés

A következő sorok erősen spoileresek, így ha még nem láttátok A galaxis őrzői 2-t, akkor talán érdemes lenne várni ezzel a cikkel. Mondjuk a kivágott stáblistás jelenet nem lő le semmi nagy titkot, de mi azért előre szóltunk.

A galaxis őrzői 2 rekordmennyiségű, 5 stáblistás jelenettel köti le figyelmünket az utolsó percekben. Eredetileg 6 lett volna, de a legutolsót James Gunn kivágatta.

A történtek során Yondu és az ő Yaka nyila elszabadulnak a fosztogatóhajón, és rengeteg embert megölnek. A néző ebből arra gondolhat, hogy Gef (Steve Agee karaktere) is meghal, de az eredeti tervek szerint lett volna egy stáblistás jelenet, ami ezt megcáfolja.

A törölt jelenetben Mantis és Gamora beszélgetnek, amíg sikoltást nem hallanak.

"Rájöttünk, hogy Gefnek valószínűleg ott kellett lennie a fosztogatóhajón, komoly sérülésekkel. Végül kicsit zavaros lett az egész."

A rendező nem tisztázta, hogy ez az utolsó jelenet belekerül-e A galaxis őrzőinek valamelyik verziójába, szóval még van rá esély, hogy a DVD kiadásban láthatjuk avagy sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)