Hirdetés

A galaxis őrzői 3 a széria leghosszabb filmje lesz

|

James Gunn legutóbb azt mondta, hogy felnőttesebb lesz a folytatás. Most kiderült még valami.

Hirdetés

Miután tett egy kitérőt a DC-hez és elkészítette az Öngyilkos Osztagot, valamint a Peacemaker sorozatot, James Gunn most a Marvelnél tevékenykedik A galaxis őrzői folytatásán, valamint egy ünnepi különkiadáson is.

A rendező meglehetősen kevés részletet árult el eddig arról, hogy mire számíthatnak a rajongók a következő résztől, de szerencsére mindig tud úgy nyilatkozni, hogy abban az általános dolgok mellett elrejtsen egy-két izgalmas és új részletet is. 

Legutóbb a GameSpotnak mondta azt, hogy A galaxis őrzői 3 egy hihetetlenül érzelmes történet lesz, bizonyos szempontból érettebb, mint az eddigi filmek, ehhez pedig megfelelő játékidő is kelleni fog.

Hirdetés

Most a The Hollywood Reporternek adott interjújában Gunn hangsúlyozta, hogy az új epizód nemcsak az eddigi legérzelmesebb darab lesz, de a leghosszabb is: 

"Ez egy sokkal nagyobb, érzelmesebb és hosszabb film, mint a korábbi kettő - minden szempontból nagyobb."

Bár pontos szám nem hangzott el, de a 2014-es A galaxis őrzői játékideje 2 óra 2 percre rúgott, a 2017-ben megjelent A galaxis őrzői vol. 2. pedig 2 óra 17 perces volt, szóval ez utóbbinál már biztosan hosszabb harmadik részre számíthatunk, ami egy trilógia záródarabjától nem meglepő. 

Gunn a San Diego Comic-Conon megosztotta az első trailert is a jelenlévőkkel, remélhetőleg hamarosan online is meg lehet tekintetni az előzetest, amelyet azért nem láthattunk még a rendező szerint, mert a vizuális effektek még nem elég csiszoltak ahhoz, hogy a nagyvilág elé tárják a videót. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)