Hirdetés

A galaxis őrzői 3-ban láthatjuk Dave Bautistát utoljára Draxként, jó okkal

|

A színésznek több válasza is van a búcsú miértjére.

Hirdetés

A volt pankrátor szép kis karriert épített ki magának Hollywoodban, hiszen olyan rendezőkkel dolgozhatott együtt eddig, mint Sam Mendes (007 Spectre: A Fantom visszatér), Denis Villeneuve (Szárnyas fejvadász 2049), Drew Pearce (Hotel Artemis), Zack Snyder (A halottak hadserege) és James Gunn (A galaxis őrzői 1-2), ráadásul olyan filmek vannak betárazva nála, mint a Dűne (szintén Villeneuve-vel) vagy éppen a Tőrbe ejtve 2 (Rian Johnsonnal), szóval jó eséllyel akkor sem fog munka nélkül maradni, ha a Marvellel elválnak az útjaik. Márpedig úgy tűnik, hogy ez a helyzet. 

Hirdetés

Bautista elsősorban két dolgot nevezett meg, ami miatt búcsút mond a franchise-nak A galaxis őrzői 3-mal: a korát, és azt, hogy félmeztelennek kell lennie. A színész Ellen DeGeneres műsorában hangsúlyozta ki, hogy 54 éves lesz, mire megjelenik a harmadik A galaxis őrzői film, és félmeztelenül mutatkozni egyre nehezebb és nehezebb a számára. Azzal, hogy a trilógia teljessé válik, ő is kész arra, hogy ezt maga mögött hagyja. Van azonban egy harmadik indok is a döntés mögött, egy személy: James Gunn. Bautista szerint Gunn már bejelentette, hogy ez lesz az utolsó filmje, és amikor ő otthagyja a fedélzetet, akkor bizony a színész is vele tart. 

A rajongóknak azonban egyelőre még nem érdemes szomorkodni, hiszen Dave Bautista többször is fel fog még bukkanni Drax szerepében: a 2023-ra betervezett A galaxis őrzői 3 mellett a szintén Gunn által rendezett Guardians of the Galaxy Holiday Special különkiadásban is, ráadásul várhatóan megjelenik a  Thor: Love and Thunderben is a többiekkel együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)