Hirdetés

A galaxis őrzői 3 - előbb kezdődhet a forgatás, mint hittük

|

Most, hogy végre véget ért a rendezői kavarás, talán tényleg beindulhat a munka a harmadik Guardians of the Galaxy film körül.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban leginkább akkor került szóba A galaxis őrzői 3, amikor a James Gunn-ügy került a reflektorfénybe. Ennek vége, így a Marvel szeretné kicsit megpörgetni a dolgokat. Ha minden a tervek szerint halad, akkor a The Hollywood Reporter jelentése szerint már 2020-ban elkezdhetik a forgatást.

Hirdetés

Mivel nagyban tombol a Bosszúállók: Végjáték-láz, most jeleznénk azoknak, akik még nem látták, hogy ezen a soron túl közepesen jelentős spoilerek következnek.

A galaxis őrzői mindannyian visszatérnek a folytatásban, ami azt jelenti, hogy a Gamorát alakító Zoe Saldana is feltűnik az időutazós sztorinak köszönhetően. Az egyelőre nem tiszta, hogy a csapatba már Thor is beletartozik-e.

Eredetileg James Gunn terve az volt, hogy tető alá hozza a The Suicide Squadot (ami elvileg 2021-ben kerül a mozikba), aztán jöhetnek az őrzők. Valami közben változhatott, ha Gunn a jövő évét a Marvelnek ígérte oda. A kérdés már csak az, hogy csúszik-e a DC film, és ha igen, akkor mennyit. Egyelőre nem tehetünk mást, várunk a hivatalos válaszokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)