Hirdetés

Az egyik színész szerint A Galaxis Őrzői 3 lesz a trilógia legjobbja

|

A Nebulát játszó színésznő alig várja, hogy Gunn végezzen, és újra összeállhasson a csapat, mert a forgatókönyv lenyűgöző szerinte.

Hirdetés

Ugyan még a kezdeti munkálatok beindulása is messze van, Karen Gillan már alig várja, hogy kezdődjön a forgatás. A színésznőnek már volt szerencséje elolvasni a harmadik film forgatókönyvét, és szerinte  ez a legjobb a három közül. Nekünk még sajnos sokat kell várnunk arra, hogy megtudhassuk, mi is történik majd a trilógia záróepizódjában.

Hirdetés

James Gunn jelenleg még a The Suicide Squad filmen dolgozik, és csak azután fog visszatérni a Marvel szériához. Gillan nagyon várja már ezt a napot:

"Nem tudom pontosan, hogy mikor kezdhetjük a forgatást. Valamikor a következő pár évben, de már olvastam a Vol. 3-mat, és szerintem ez a legjobb a trilógiában. A lényeg, hogy mind izgatottan várjuk James, a mi rettenthetetlen vezérünk visszatérését, hogy újra összeállhasson a csapat."

A The Suicide Squad premierje 2021. augusztus 6-án lesz esedékes, de talán már előtte elindulhatnak a A Galaxis Őrzői 3 munkálatai.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)