Hirdetés

A galaxis őrzői 3 lesz Drax utolsó filmje?

|

Dave Bautista egy szívbe markoló Instagram poszttal búcsúztatta mindenki kedvenc gyilkosát.

Hirdetés

Ahogy befejeződtek A galaxis őrzői 3 forgatásai, úgy a stáb tagjai is elkezdték búcsúztatni karaktereiket. Maga James Gunn rakott ki egy partifotót, ahol ünnepelnek a srácokkal, de az ünnepi képet később Dave Bautista is kirakta egy meglehetősen szomorú szöveggel.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Vol. 3 lesz a vége Drax kalandjának: Bautista posztja szerint a jövőben már az MCU részeként sem fogunk találkozni a karakterrel.

Hirdetés

Az Instagram kép alatt pontosan a következő olvasható:

"Nem tudom még, hogy mit mondhatnék. Olyan hirtelen lett vége az egésznek, és mivel eddigre már a következő filmen kezdtem dolgozni, így időm sem volt gyászolni. Egy út vége, ami megváltoztatta az életem."

James Gunn korábbi nyilatkozatai szerint egy kifejezetten sötét befejezése lesz a trilógiának, így nem kizárt, hogy Drax meghalhat majd utolsó útja során. A premier még messze van, így csak találgathatunk, de a lezárást biztosan nem ússzuk meg majd könnyek nélkül.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)