Hirdetés

A galaxis őrzői 3 minden másodperce tartalmas lesz James Gunn szerint, ilyen játékidővel pedig ez nem kis szó

|

Az előzetes jelentések alapján az őrzők következő futama is meglehetősen hosszú lesz, de a rendező szerint a futamidő okkal annyi, amennyi.

Hirdetés

Miközben A Hangya és a Darázs: Kvantumánia futja a köreit a mozikban, sokan már a következő nagy Marvel bulit várják. A lista legközelebbi szereplője a Galaxis őrzői 3 lesz, ami elvileg James Gunn csapatának utolsó futama lesz.

A májusban induló kaland az első jelentések szerint 149 perces, tehát 2 és fél órás lesz. Láttunk mi már nagyon sok hosszú filmet, de meglepően kevés tudja igazolni a méretes játékidejének fontosságát. James Gunn szerint A galaxis őrzői 3 nem ezek közé fog tartozni.

Hirdetés

A rendező meglehetősen aktív a közösségi oldalain, és ezúttal is ott válaszolt a rajongók kérdéseire. Amikor felmerült a játékidő hossza, akkor Gunn a következőt nyilatkozta:

"Nagyjából igen, olyan hosszú lesz, de még nincs meg pontosan. Annyit tudok ígérni, hogy egy másodperc sem fog kárba veszni. Nincs sallang. Szükség van a hosszra, hogy igazán átélhessük minden fontosabb őrző karakterének történetét, ami nem csak a film szempontjából, de az egész trilógia szempontjából is fontos."

James Gunn és az Őrzők csapatának tagjai úgy beszélnek a harmadik felvonásról, mintha az teljesen lezárná a karaktereik történetét. Mivel egy nagy univerzum részei, így a vég sosem biztos, de ami a srácokat illeti, részükről ez ténylegesen a zárszó lesz. Egy ilyen esetben 2 és fél óra indokoltnak tűnik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)